redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: de juliol 2008

19 de jul. 2008

TAST EMENDIS 18.07.2008

El dimecres 18 de juliol de 2008 l’Acadèmia Tastavins del Penedès va iniciar una nova activitat de les que realitza anualment. “Tasta els Cellers el Penedès” consisteix en el tast comentat dels productes d’un celler de la zona del Penedès, a càrrec de l’enòleg del celler i està dirigit principalment a persones que tinguin interès per conèixer els productes elaborats al Penedès. L’Activitat està oberta a tothom prèvia reserva, i té una periodicitat mensual. El cost és de 15€ pels socis de l’Acadèmia Tastavins i del Centre Agrícols i 20€ per la resta de persones i inclou el tast i un sopar fred.
En aquesta primera jornada el celler convidat va ser Emendis que va oferir als 30 assistents a l’activitat 2 vins blancs, 1 vi negre, 1 cava i 2 vins dolços, i el tast va ser dirigit per Lluis Raventós enòleg de la bodega.
Per rebre informació d’aquestes activitats us podeu dirigir a l’Acadèmia Tastavins del Penedès al telèfon 93 890 35 81.

Etiquetes de comentaris:

15 de jul. 2008

VIJAZZ PENEDÈS 2008

El cap de setmana del 4,5 i 6 de juliol de 2008 es va celebrar la segona edició del Vijazzpenedès, l’event que marida els vins i caves del Penedès, amb els millors concerts d’artistes internacionals de Jazz, que es celebra a Vilafranca del Penedès. Després del gran èxit assolit per la primera edició, enguany el repte de l’organització era consolidar aquest innovador esdeveniment, objectiu que s’ha assolit amb escreix, superant les previsions més optimistes que s’havien marcat aquest any, en quant a nombre d’assistents.
Durant els tres dies de fira i de concerts, s’estima que el Vijazzpenedès, va rebre més de 35.000 visitants, es van servir 40.000 degustacions de Vins i Caves, i els concerts van comptar amb l’assistència de més de 10.000 persones. A més, totes les activitats paral.leles que es van dur a terme durant aquests dies, van gaudir d’una gran acollida, amb més de 500 persones que van participar a les sessions de tast, 250 visitants als cellers de les rutes del vi i el cava, i més de 400 persones que van gaudir de les diferents propostes guiades per Vilafranca. Desde l’organització, es manifesta que la clau del gran èxit d’aquest any ve motivat per la consolidació d’aquest esdeveniment i a l’atractiu d’aquest format innovador, que permet unir la cultura de la millor música jazz amb els millors vins i caves del Penedès, gràcies a l’àmplia oferta disponible pels visitants, amb activitats que s’adapten a les necessitats de tots els públics.
Les principals novetats de l’any van ser la nova ubicació de la fira al llarg de la Rambla de Nostra Senyora (degut a la construcció del nou pàrking de la rambla de Sant Francesc), un nou horari de tarda-nit, més adequat a les dates (juliol), una millora en els serveis a l’expositor, en els serveis de neteja i una ampliació dels tasts guiats per sommeliers a la sala polivalent. El festival va mantenir la fórmula de portar grans estrelles internacionals però obrint la porta a sumar-hi artistes catalans i estatals d’alt nivell.

Etiquetes de comentaris:

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1