redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: VIJAZZ PENEDÈS 2008

15 de jul. 2008

VIJAZZ PENEDÈS 2008

El cap de setmana del 4,5 i 6 de juliol de 2008 es va celebrar la segona edició del Vijazzpenedès, l’event que marida els vins i caves del Penedès, amb els millors concerts d’artistes internacionals de Jazz, que es celebra a Vilafranca del Penedès. Després del gran èxit assolit per la primera edició, enguany el repte de l’organització era consolidar aquest innovador esdeveniment, objectiu que s’ha assolit amb escreix, superant les previsions més optimistes que s’havien marcat aquest any, en quant a nombre d’assistents.
Durant els tres dies de fira i de concerts, s’estima que el Vijazzpenedès, va rebre més de 35.000 visitants, es van servir 40.000 degustacions de Vins i Caves, i els concerts van comptar amb l’assistència de més de 10.000 persones. A més, totes les activitats paral.leles que es van dur a terme durant aquests dies, van gaudir d’una gran acollida, amb més de 500 persones que van participar a les sessions de tast, 250 visitants als cellers de les rutes del vi i el cava, i més de 400 persones que van gaudir de les diferents propostes guiades per Vilafranca. Desde l’organització, es manifesta que la clau del gran èxit d’aquest any ve motivat per la consolidació d’aquest esdeveniment i a l’atractiu d’aquest format innovador, que permet unir la cultura de la millor música jazz amb els millors vins i caves del Penedès, gràcies a l’àmplia oferta disponible pels visitants, amb activitats que s’adapten a les necessitats de tots els públics.
Les principals novetats de l’any van ser la nova ubicació de la fira al llarg de la Rambla de Nostra Senyora (degut a la construcció del nou pàrking de la rambla de Sant Francesc), un nou horari de tarda-nit, més adequat a les dates (juliol), una millora en els serveis a l’expositor, en els serveis de neteja i una ampliació dels tasts guiats per sommeliers a la sala polivalent. El festival va mantenir la fórmula de portar grans estrelles internacionals però obrint la porta a sumar-hi artistes catalans i estatals d’alt nivell.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1