redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: Capítol Investidura 45è Aniversari Acadèmia Tastavins del Penedès i lliurament de premis anuals

2 de nov. 2009

Capítol Investidura 45è Aniversari Acadèmia Tastavins del Penedès i lliurament de premis anuals

El passat divendres dia 30 d’octubre de 2009 es va celebrar el 45è Aniversari de l’Acadèmia Tastavins del Penedès al Castell de Sant Martí Sarroca.

L’Acte va estar conformat pel tradicional Capítol d’Investidura, mitjançant el qual es dóna entrada a l’entitat a totes aquelles persones que ho hagin sol.licitat durant l’any. En aquesta ocasió es van nomenar 15 nous membres, dos Acadèmics de mèrit (el sr. Jordi Roc, President de les Joventuts musicals d’Espanya, i el sr. Xavier Mateu, president de Rotary Internacional del districte 2202 l’any 2009), i un Acadèmic d’honor, l’il·lustríssim alcalde de Vilafranca del Penedès, el sr. Pere Regull i Riba.


    Nous acadèmics

La vetllada va seguir amb un excel·lent sopar de maridatge, en què en aquesta ocasió els assistents van poder gaudir de vins poc coneguts del Penedès, presentats pels enòlegs que els elaboren.

Per acabar la vetllada, es va fer el lliurament anual de premis que duu a terme l’entitat amb les següents categories i guardonats:
Millor iniciativa relacionada amb l’art i el vi: Josep Almirall, artista penedesenc, per la Vinya Pintada
Premi al mèrit periodístic: Enric Curt, director i editor de la revista Vinos y Restaurantes
Millor viticultor de l’any: Magí Valldosera
Millor celler de l’any: Bodegues Pinord

Acadèmia Tastavins nous acadèmics 2009
   Premiats 2009


redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1