redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: de gener 2009

30 de gen. 2009

TAST DE GRAMONA 5.02.09

El dijous 5 de febrer us proposem un nou tast dels que organitza l'Acadèmia Tastavins del Penedès, en el cicle Tasta els cellers del Penedès. Com sempre, serà a les 20:30 al Centre Agrícola (Passatge Alcover, 2. Vilafranca del Penedès). Aquesta ocasió la dediquem al celler Gramona. Gramona es un celler familiar situat als peus de la serralada de Montserrat, al cor de la DO Penedès. Des de fa més de 125 anys elabora caves i vins de caràcter, que expressen tant la personalitat original del celler Gramona com els trets dels terrers peculiars que nodreixen els seus vins. Els assistents podran tastar els següents productes: Cava Argent, medalla d'or entre els top 10 Effervescents du Monde 2008, Cava Argent rosat, Cava rosat, Vi de gel escumós, Cava Tres Lustres 2001 i 2002 i Cava Celler Batlle 2000. El tast és obert a tothom qui hi vulgui participar, prèvia confirmació d'assistència a info@academiatastavins.com o al telèfon 93 890 35 81. Les places són limitades a 30 persones i s'atorgaran per estricte ordre d'inscripció. L'activitat, que com sempre s'acabarà amb un sopar informal, té un cost de 15€ pels socis de l'Acadèmia Tastavins del Penedès i del Centre Agrícola, i de 20€ pels no socis.

Etiquetes de comentaris:

27 de gen. 2009

L’AROMA DEL VI, CURSOS DE TAST PER A JOVES

L'Aroma del vi és una proposta de l'Acadèmia Tastavins St. Humert i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès per difondre la cultura del vi i el cava entre els joves de la comarca. Consisteix en un conjunt de cursos d'iniciació i d'aprofundiment al tast de vins i caves i compta amb el suport de l'INCAVI i la col·laboració de les regidories de Joventut dels municipis de la comarca. Aquesta proposta s'organitza des de l'any 2002 i enguany consisteix en 12 cursos, de 3 sessions cadascun, dirigits a joves d'entre 18 i 35 anys. Els cursos, de 6 hores de durada, combinaran una part teòrica sobre el procés de vinificació, amb la pràctica de tast de vins i caves de la DO Penedès. Per a més informació podeu trucar al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Penedès al 938 900 000 (entensió 9140).

Etiquetes de comentaris: ,

VIJAZZ AL I CONGRÉS INTERNACIONAL D'ENOTURISME

El Vijazz es va donar a conèixer en el I Congrés Internacional d'Enoturisme, organitzat per l'empresa Wine Pleasures, el passat 26 de gener de 2009. Francesc Palau va explicar als assistents, entre els quals hi havia empresaris del sector del vi i el cava i professionals de turisme, en què consistia el Vijazz i quina projecció havia tingut en les dues edicions realitzades. La propera edició del Vijazz serà els dies 3, 4 i 5 de juliol de 2009.

Etiquetes de comentaris:

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1