redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: Tast de Mas Rodó, dijous 28 de gener

13 de gen. 2010

Tast de Mas Rodó, dijous 28 de gener

Dia: dijous 28 de gener
Hora: 20:30 hores
Lloc: Centre Artístic del Penedès L'Agrícol (Passatge Alcover, s/n. Vilafranca del Penedès)
Preu: 20 € per no acadèmics, 15 € pels acadèmics. Inclou tast i sopar fred

El proper dia 28 de gener a Vilafranca del Penedès s'enceta el calendari 2010 del cicle Tasta els Cellers del Penedès, que organitza l'Acadèmia Tastavins del Penedès. En aquesta ocasió, el tast tindrà com a protagonista el Celler del Mas Rodó, un dels cellers mes nous de la D.O. Penedès, que enguany treurà la seva segona anyada al mercat.

Aquest celler ubicat al terme municipal de Mediona, ens oferirà degustar uns vins amb una personalitat molt marcada i poc habituals dins la D.O. Penedès, sobretot en el que fa referència a vins blancs.

Podeu ampliar la informació sobre el celler a www.masrodo.com

El tast es durà a terme a Vilafranca al Centre Artístic del Penedès L'Agrícol a partir de les 20:30, i tindrà un cost de 15€ pels Acadèmics i de 20€ pels no acadèmics. Les places són limitades pel que s'ha de fer la reserva anticipada a l'Acadèmia Tastavins, per e-mail a info@academiatastavins.com o per telèfon al 93 890 35 81

Com és habitual, després del tast els assistents podran gaudir dels vins del tast en un sopar informal al mateix Centre Artístic del Penedès L'Agrícol.

Etiquetes de comentaris:

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1