redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: L'Acadèmia investeix Antoni Fogué

14 de des. 2009

L'Acadèmia investeix Antoni Fogué




El divendres passat dia 11 de desembre, en el marc del Capítol de Nadal que l’Acadèmia Tastavins del Penedès organitza anualment, es va dur a terme un nou capítol d’investidura, amb 15 nous investits. Com a Acadèmic d’honor, l’excel·lentíssim sr. Antoni Fogué Moya, President de la Diputació de Barcelona; com a Acadèmica d’Honor, la sra. Montserrat Roca Conejo, Presidenta de l’Associació de l’Espiga, i com a acadèmics de nombre:  Josep Anton Bolet Bolet, Jose Antonio Calavia Molinero, Josep Maria Calsina, Josep Carbó Capdevila, Covides, Maria Fustero Conejo, Neus Lladós, Albert Milà Mallofré, Marta Puig Sánchez, Lluís Raventós LLopart, Josep Trias Via i Santi Ventura i Rovira.

Segons el President de l’Acadèmia, Joan Tarrada, es va decidir fer un segon capitol d’investidura aquest any degut al gran nombre de sol·licituds rebudes per part de persones de tot Catalunya per formar part de l’entitat. Aquests nous membres s’uneixen a la 15 que ja en van començar a formar part en la investidura del passat mes d’octubre, i amb ells l’Acadèmia passa a comptar amb quasi 400 associats.

En aquest capítol, a més, es va voler retre homenatge a Joan Raspall, important viticultor i Acadèmic que acaba de complir 90 anys, així com fer un agraïment a tots aquells cellers que formen part de l’entitat, lliurant en aquesta ocasió diplomes a: Alsina Sardà, Bodegues J. Trias, Bodegues Torres, Cavas Bolet, Celler Pardas, Celler Piñol, Covides, Emendis, Blancher, Giró del Gorner, Gramona, Huguet de Can Feixes, Jaume Llopart Alemany, Joan Sardà, Xamós, Mas Bertran Viticultors, Mas Comtal, Mascaró, Parató Vinícola, Torre del Veguer.

Etiquetes de comentaris:

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1