redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: de febrer 2010

26 de febr. 2010

Maridatge Restaurant el Mercat

Ahir es va dur a terme el primer maridatge d'aquest any, que en aquesta ocasió va tenir com a escenari el Restaurant el Mercat de Vilafranca, com a interprets les propostes gastronòmiques de l'Oriol Llavina i el Roc Sunyer, i els vins i caves de Parató, Parés Baltà, Trias Batlle, Pardas i Blancher, i com a interprets actius 52 membres i simpatitzants de l'Acadèmia Tastavins del Penedès.
El sopar va començar amb una ostra acompanyada del Cava Brut Nature Reserva de Blancher, per continuar amb una papada de porc amb navalles i borraina, que va maridar perfectament amb el vi Trias Batlle Chardonnay Barrica, tot seguir vem continuar amb un bacallà amb arròs i un melós de vedella, maridats respectivament amb el Pardas Sumoll, i la recent estrenada Garnatxa de Parés Baltà, de nom indígena.
L'èxit de l'activitat fa pronosticar la cel.lebarció de com a mínim un altre maridatge a la tardor, del qual ja us mantindrem informats

Etiquetes de comentaris:

Primer Certàmen de poesia Vinya i Vi

Primer certàmen de poesia Vinya i Vi

Aquesta setmana s’ha presentat la primera edició del Certàmen de Poesia Vinya i Vi, una nova proposta de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, que d’aquesta manera torna a unir el món de la cultura i del vi.

Es tracta d’un concurs de poesia en Català, de temàtica vitivinícola, dotat amb 600€ de premi pel guanyador.

Descarregar les bases

Etiquetes de comentaris:

12 de febr. 2010

Maridatge a Restaurant el Mercat 25 de Febrer de 2010

El proper dijous dia 25 de Febrer, organitzem el primer maridatge d'aquest any.
En aquesta ocasió, anirem al Restaurant el Mercat, on el Xef Oriol Llavina, reconegut l'any passat com a cuiner de l'any 2009, i el seu equip ens prepararan un menú de 5 plats diferents que maridarem amb vins i caves dels cellers: Pardas, Parés Baltà, Parató, Blancher i Trias Batlle.

Aquest acte és obert a tothom qui vulgui, prèvia inscripció a l'Acadèmia per mail a info@academiatastavins.com o telèfon al 93 890 35 81 i fins arribar al màxim de 50 places.

El cost de l'activitat és de 35€

Etiquetes de comentaris: ,

1 de febr. 2010

Tast de Mas Rodó (Dijous 28/01/10)

El 28 de gener, encetant el calendari 2010 de tastos del cicle "Tasta el Penedès" que organitza l'Acadèmia Tastavins, es va realitzar un tast del celler Mas Rodó al Centre Artístic del Penedès L'Agrícol.

El Celler del Mas Rodó és un dels cellers mes nous de la D.O. Penedès, que enguany treurà la seva segona anyada al mercat.Aquest celler, ubicat al terme municipal de Mediona, ens ofereix uns vins amb una personalitat molt marcada i poc habituals dins la D.O. Penedès, sobretot en el que fa referència a vins blancs. Trobareu més informació del celler a: http://www.masrodo.com/

Els assistents van poder tastar els següents productes:
- Montonega 2008
- Riesling 2008
- Merlot 2007

VÍDEO 1: MONTONEGA 2008


VÍDEO 2: RIESLING 2008


VÍDEO 3: MERLOT 2007

Etiquetes de comentaris:

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1