TAST CAVES GRAN RESERVA
El dijous dia 20 de novembre de 2008 l’Acadèmia Tastavins del Penedès va dur a terme un altre tast dels que duu a terme mensualment dins el cicle Tasta els cellers del Penedès.
En aquesta ocasió, i motivat per la proximitat de les festes de Nadal, i la nova identificació pels caves Reserva i Gran Reserva, el tast va ser dedicat a productes d’aquesta tipologia. Els caves tastats van ser 6 (4 Reserves i 2 Grans Reserves), i més concretament: Rexach Baqués Gran Reserva, Berdié Romagosa Gran Reserva, Llopart Brut Nature Reserva, Xamós Reserva El.legant, Planas Albareda Reserva de l’Avi Planas i Balma de Mas Bertran Viticultors. El tast va ser dirigit per l’enòleg Lluis Raventós.
Els assistents van destacar l’altíssim nivell dels productes presentats, així com les diferències entre les mostres presentades, que demostren la maduresa i la personalitat que cada un dels elaboradors ha imprès en els seus caves.
Etiquetes de comentaris: TASTOS
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]
<< Inici