redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: TAST MAGISTRAL DE PARÉS BALTÀ

27 de febr. 2009

TAST MAGISTRAL DE PARÉS BALTÀ

El passat dijous dia 26, es va dur a terme un nou tast de vins, dins el cicle "Tasta els cellers del Penedès", que organitza mensualment l’Acadèmia Tastavins del Penedès. En aquesta ocasió, els assistents, van poder aprofundir en els vins, de Parés Baltà, de la mà de Josep Cusiné, tercera generació de la bodega, que juntament amb el seu germà Joan, són actualment els responsables de la mateixa.

Entre els vins que van poder degustar, 3 vins blancs, 3 vins negres i 1 cava. Els escollits pel celler per aquesta presentació van ser el Calcari, un xarel.lo del 2008, Electio, el xarel.lo amb barrica que elabora el celler, Ginesta, un interessant vi de gewürstraminer provinent de la zona de foix; Hisenda Miret, un dels pocs vins elaborats 100% garnatxa del Penedès, Marta de Baltà, elaborat amb Syrah, i Blanca Cusiné, un cava elaborat amb chardonnay i pinot noir.

Cal destacar la gran sorpresa que van despertar aquests vins de producció molt curta, per la seva personalitat, així com per els processos d’elaboració diferencials emprats pel celler.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1