redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: VOLS SER JUTGE DEL 1R CONCURS DE VINS DELS PAÏSOS CATALANS?

6 de febr. 2009

VOLS SER JUTGE DEL 1R CONCURS DE VINS DELS PAÏSOS CATALANS?

"Des de l'agrupació vinya-celler-masia, ens han fet arribar aquesta informació pels membres de l'Acadèmia Tastavins del Penedès"Per primera vegada els aficionats al món del vi tenen l'oportunitat de ser jutges d'un concurs de vins, i no d'un concurs qualsevol, sinó del I Concurs del vins dels Països Catalans, organitzat per l'Associació Vinya-celler-masia. El concurs “Els jutges” de Vinya-Celler-Masia és, a més, el primer concurs de vi que inclou únicament petits cellers de tot el territori de parla catalana.
L’objectiu és donar a conèixer vins de petits elaboradors que malgrat el seu esforç diari, a la vinya i al celler, per produir vins de qualitat són encara desconeguts. Hi participaran 50 vins i caves, provinents de 33 cellers de diferents poblacions del Penedès, Lleida, Girona, el Bages, Tarragona, el Priorat i les Balears. Entre els 50 productes participants hi ha 21 vins negres, 4 rosats, 15 blancs, 1 dolç i 9 caves, que competiran en una sola categoria. Tots els productes són elaborats per petits cellers, que tenen la seva finca, emparen els seus vins amb marca pròpia i tenen produccions inferiors a 500.000 ampolles; fet que els converteix en productes molt exclusius i majoritàriament desconeguts en els països catalans.
Cada membre del jurat valorarà 9 vins: 6 en una primera fase (fins el 30 de març) i 3 dels vint-i-cinc millor valorats en una segona fase (fins el 10 d'abril). Els guanyadors es presentaran en un esdeveniment lúdico-festiu a mitjans de maig de 2009, en el que hi seran convidats tots els jurats. Tothom qui vulgui participar només ha de complimentar la seva sol·licitud d’inscripció a www.vinyacellermasia.net i fer el pagament de 50 euros abans de l'1 de març de 2009, i rebrà a casa seva les ampolles de vi que podrà valorar des de casa seva per internet, o via fax cumplimentant el formulari de valoració.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1