Tast de caves (Dijous 5/11/09)
Amb data 5 de novembre es va dur a terme la tercera sessió del curs de tast que l'Acadèmia Tastavins va organitzar a Barcelona per a Acadèmics i persones aficionades al món del vi.
En aquesta darrera sessió els assistents van poder aprofundir els seus coneixements sobre el món del cava, des de l'àmbit geogràfic, d'elaboració i de tipologia del cava segons la seva criança. Es van poder degustar Caves de Reserva i d'anyada, així com Bruts, Bruts Nature i Rosats.
Per finalitzar la sessió i a tall de curiositat, els assistents van poder descobrir un vi dolç molt peculiar de verema tardana, el Caligo de DG Viticultors.
La sessió de cata va ser dirigida per l'Acadèmic Josep Tutusaus, expert del món del cava.
PART 3
En aquesta darrera sessió els assistents van poder aprofundir els seus coneixements sobre el món del cava, des de l'àmbit geogràfic, d'elaboració i de tipologia del cava segons la seva criança. Es van poder degustar Caves de Reserva i d'anyada, així com Bruts, Bruts Nature i Rosats.
Per finalitzar la sessió i a tall de curiositat, els assistents van poder descobrir un vi dolç molt peculiar de verema tardana, el Caligo de DG Viticultors.
La sessió de cata va ser dirigida per l'Acadèmic Josep Tutusaus, expert del món del cava.
PART 1
PART 2
PART 3
Etiquetes de comentaris: VÍDEOS TASTOS
<< Inici