redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: GUANYADORS 43È CONCURS D.O. PENEDÈS

21 de març 2009

GUANYADORS 43È CONCURS D.O. PENEDÈS

El passat dia 20 de març, es va dur a terme el lliurament de premis de la 43ª edició del Concurs de Vins de Qualitat de la D.O. Penedès, que anualment desde l'any 1965, organitza l'Acadèmia Tastavins del Penedès i la D.O. Penedès.
El gran nivell de les 83 mostres presentades, que competien en diferents categories en cata a cegues, van motivar uns resultats molt ajustats al capdamunt de cada una de les mateixes, cosa que es pot veure en el gran nombre de cellers que han obtingut algun dels 5 premis que es van repartir per categoria.Els guanyadors de cada categoria van ser:

Medalla Platí: Premi Especial al Millor Xarel.lo: QX de Mas Candí Medalla d'or Vi Blanc Jove: Can Bonastre Blanc 2008 de Can Bonastre Medalla Vi Blanc Criança: Sauvignon Blanc 2008 de Gramona Medalla d'or Vi Rosat 2008: Vilarnau Pinot Noir 2008 de Castell de Vilarnau Medalla d'or Vi Negre Jove: Tempranillo Clàssic 2007 d'Albet i Noya Medalla d'or Vi Negre Criança: Finca Renardes Negre 2007 de Parató Enguany, el jurat del concurs va estar format per un grup heterogeni de Sommeliers, restauradors i enòlegs, que van coincidir en destacar el gran nivell de les mostres presentades

Etiquetes de comentaris:

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1