redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: Sessió de tast de caves, Barcelona 5.11.2009

6 de nov. 2009

Sessió de tast de caves, Barcelona 5.11.2009




Amb data 5 de novembre es va dur a terme la tercera sessió del curs de tast que l'Acadèmia Tastavins ha organitzat a Barcelona per a Acadèmics i persones aficionades al món del vi.

En aquesta darrera sessió els assistents van poder aprofundir els seus coneixements sobre el món del cava, des de l'àmbit geogràfic, d'elaboració i de tipologia del cava segons la seva criança. En aquesta línia es van poder degustar Caves de Reserva i d'anyada, així com Bruts, Bruts Nature i Rosats.

Per finalitzarla sessió i a tall de curiositat, els assistents van poder descobrir un vi dolç molt peculiar de verema tardana, el Caligo de DG Viticultors-

La sessió de cata va ser dirigida per l'Acadèmic Josep Tutusaus, expert del món del cava.

Durant aquest mes de novembre estàprogramada una nova sessió de tast a Vilafranca del Penedès, pel dijous 26, i pel mes de desembre, i més concretament el dia 3 de desembre, una nova sessió a Barcelona, com és habitual al Restaurant Braseria Flo.

Etiquetes de comentaris:

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1