TAST ALBET I NOYA 16.04.2009 (VILAFRANCA)
El proper dijous 16 d'abril, es realitzarà un tast de vins blancs d'Albet i Noya al Centre Agrícola de Vilafranca del Penedès, en el marc del cicle de tastos que l'Acadèmia Tastavins St. Humbert organitza per promoure els vins i caves del Penedès: "Tasta els cellers del Penedès".
Es tastaran els següents productes del celler: - Petit Albet Blanc 2008: Cupatge de Xarel.lo, Chardonnay, Macabeu i Parellada. - Xarel.lo Classic 2008: Xarel.lo varietal, procedent de vinyes de Can Vendrell (St. Pau d'Ordal) i Can Milá (Lavern) de més de 45 anys. - 3 MACABEUS de Can Milá 2008. Macabeu varietal de tres vinyes seleccionades. - Lignum Blanc 2008: Cupatge de Sauvignon Blanc i Chardonnay. - Chardonnay Col.lecció 2007: Chardonnay varietal d'una sola vinya, de Can Vendrell. - El Blanc XXV 2007: Cupatge de Viognier aclimatat al Penedès,Vidal -varietat interessant que es va començar a conrear al Penedès fa uns 130 anys però que va caure en l'oblit-, i una varietat antiga i original del Penedès, en vies d'extinció, que hem recuperat però de la que se’n desconeix el nom.
Com és habitual, el tast començarà a les 20:30 hores i acabarà amb un sopar fred al mateix Centre Agrícola. Per participar-hi cal confirmar assistència prèviament a l'Acadèmia Tastavins (info@academiatastavins.com - tel. 938903581). Les places són limitades a 45 persones.
Etiquetes de comentaris: TASTOS
<< Inici