redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: Gran èxit de participació al Caixa Penedès Vijazz 2009

6 de jul. 2009

Gran èxit de participació al Caixa Penedès Vijazz 2009

Durant tot el cap de setmana passat, Vilafranca del Penedès es va omplir amb més de 40.000 persones, amb motiu del Caixa Penedès Vijazz, l’original maridatge de vi i cava del Penedès amb música jazz, que enguany ha celebrat la seva tercera edició.
Persones vingudes de diferents poblacions de Catalunya i d'Espanya, així com un creixent nombre de visitants extrangers, s'han desplaçat fins a Vilafranca del Penedès per gaudir del gran esdeveniment, participant de manera àmplia en totes les activitats proposades, i superant de llarg les previsions fetes per la organització. Així doncs en la fira de vins es van servir més de 55.000 degustacions, les sessions de tast van acollir més de 650 persones, i les visites a cellers van comptar amb la participació de més de 400 persones. En quant al festival de jazz, la plaça de Jaume I es va omplir de gom a gom per gaudir del programa d'actuacions d'aquesta edició, havent-se registrat la màxima assistència el dissabte, amb quasi 5.000 persones.
Aquesta tercera edició ha consolidat la fira de vins i caves del Penedès, amb un nombre creixent de visitants i degustacions any rere any, i el festival de jazz ja és un referent dins el panorama musical. A més, en aquesta edició s'ha fet una clara aposta per la qualitat de la fira i artística, així com per la transmissió de la cultura del vi i de la música, programant una oferta complementaria a l'entorn del vi i del territori.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1