redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: Tot és a punt per rebre els amants del vi i el jazz

22 de juny 2009

Tot és a punt per rebre els amants del vi i el jazz

Estimats amics,

Ja estem a les portes de la TERCERA EDICIÓ del Caixa Penedès Vijazz, que celebrarem el primer cap de setmana de juliol. Cal destacar el gran èxit de la fira de producte, que ja compta amb els estand plens i llista d'espera, des de mitjans del mes de març.

Com a novetat d'aquest any i seguint amb l'aposta que fem de la qualitat de la nostra fira, la copa que donarem amb la compra de tiquets serà de la prestigiosa marca Riedel, i es podrà triar entre la de vi o la de cava. Cal, doncs, felicitar els cellers participants, que gaudiran d'un aparador magnífic per publicitar els seus productes.

Tanmateix, i com a novetat també d'aquest any, als acadèmics se'ls lliurarà gratuïtament un val de degustació i la copa, a l'estand que l'Acadèmia tindrà a la fira.

Nombroses activitats paral·leles vestiran l'esdeveniment, com els tastos comentats, maridatges, visites a cellers, visites guiades a Vilafranca i les rutes del vi, activitats culturals i la SEGONA EDICIÓ DEL MEETING D'ENOTURISME.

I dels recitals de JAZZ, no tan sols mantenim, sinó que apujem el nivell dels artistes que actuen a la nostra Vila. Paquito D'Rivera & Chano Domínguez, John Scofield, Raynald Colom, Ramon Fossati, Spyro Gyra,... el millor Jazz que podem gaudir.

Aquest any, el concert inaugural tindrà lloc el dijous 2 de juliol al "Casal", a les 20:30h. L'entrada és gratuïta però limitada per l'aforament, per això aconsellem anar-hi amb una mica de temps. Preparem-nos, doncs, per gaudir d'uns dies dels millors vins i caves, maridats amb el millor Jazz.

Nota publicada al diari El 3 de vuit, el divendres 19 de juny de 2009.

Etiquetes de comentaris:

redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1