redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1 Acadèmia Tastavins: NIT DE VINS A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

19 de nov. 2009

NIT DE VINS A VILAFRANCA DEL PENEDÈS


Nit de Vins


Data: divendres 20 de novembre
Hora: 22h. 
LLoc: Cal Figarot de Vilafranca del Penedès
Preu: 5€ (inclou copa i dues degustacions, de vi o panets)
Com adquirir entrades: Prèviament al Servei Comarcal de Joventut de l’Alt Penedès, i el mateix 20 de novembre a la taquilla de Cal Figarot. 


Actuacions
- 22h. Actuació de Josephine

- Acte acadèmic

- 23h. Actuació de Pep Plaza (actor conegut per les seves imitacions a Crackòvia al personatge de Pep Guardiola, entre d'altres).

- Tast de merlot entre tots els assistents  
- 24h. Actuació de Quim Vila 

El divendres 20 de novembre de 2009 es realitzarà la Nit de Vins a Vilafranca del Penedès, un acte festiu organitzat per l'Acadèmia Tastavins del Penedès amb el suport del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, una festa innovadora on el vi serà el centre d'atenció.


10/11/2009 – Aquest matí s'ha dut a terme la presentació de la Nit de Vins, de la mà del president de l'Acadèmia Tastavins del Penedès, el sr. Joan Tarrada, i del vicepresident del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, el sr. Siscu de la Cruz.
Presentació de la Nit de Vins (d'esquerra de dreta: els srs. Joan Tarrada i Siscu de la Cruz). 

La Nit de Vins té l'objectiu de difondre la cultura del vi entre la gent jove, basant-se en un consum moderat i responsable, donant-los a conèixer els diferents aromes i sabors.


Es realitzarà el divendres 20 de novembre a Cal Figarot de Vilafranca del Penedès, a partir de les 22h i comptarà amb les actuacions de Josephine, Pep Plaza i Quim Vila. L'entrada té un cost de 5€ i inclou una copa i dues consumicions, ja siguin de vins o de panets de degustació. El servei de barra serà exclusiu de vins i l'aigua serà gratuïta per a tothom. Es poden adquirir les entrades anticipadament al Servei Comarcal de Joventut de l'Alt Penedès, i el mateix 20 de novembre a la taquilla de Cal Figarot. La festa està destinada a tots els públics, oberta a tothom, però per a la degustació de vins s'ha de garantir la majoria d'edat.


La Nit de Vins també comptarà amb un petit acte acadèmic, que consistirà en la presentació de la nova junta i dels agosarats projectes que es desenvoluparan els propers quatre anys, així com l'entrega de diplomes a les persones que han participat als cursos de tast de vins efectuats al llarg de l'any.


La Nit de Vins vol ser un acte d'enllaç entre el final i l'inici de la programació dels cursos de tast de vins que organitza l'Acadèmia Tastavins amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i de l'INCAVI, per a joves de la nostra comarca. La programació anomenada L'Aroma del Vi, consisteix en cursos d'iniciació i aprofundiment als tast de vins per als joves de l'Alt Penedès, s'organitzen des de l'any 2002 i tenen com a objectiu difondre la cultura del vi entre la gent jove, basant-se en un consum moderat i responsable, i alhora promoure el coneixement, el respecte i l'estima per l'entorn i els paisatges vitivinícoles que caracteritzen la comarca de l'Alt Penedès. Tenen, doncs, una finalitat bàsicament educativa destinada a pal·liar el gran desconeixement que els joves tenen sobre els vins en general. Durant el 2009 s'han programat 12 cursos, de 6 hores en 4 sessions cadascun, per a joves d'entre 18 i 35 anys, en els quals han participat 120 joves a diferents municipis de la comarca. Per a l'any 2010 està prevista la realització de 12 cursos dels quals es podrà tenir informació a l'estanc que es muntarà a la nit de vins.


+ Informació:

Acadèmia Tastavins del Penedès

Tel. 93.890.35.81


Servei Comarcal de Joventut de l'Alt Penedès

Tel.93.890.00.00 - ext. 9140


redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.academiatastavins.com$1